Altijd al een speedboot willen kopen?

De marine time QX460 is ons instap model speedboot voor waterpret en zwemgenot. De QX460 heeft ruimte voor 6 bemanningsleden én hun bagage die veilig en droog opgeborgen kan worden in de gesloten locker in het bedieningsconsole.
Door het ontbreken van een gesloten (slaap-) cabine is er op het dek extra zit- en ligruimte. De Marine Time QX460 is daarom de ideale speedboot voor watersporters die er overdag lekker op uit willen om te genieten van het water en de zon. Voor de sportievelingen onder ons kan deze speedboot uitgevoerd worden met een motor van maximaal 90 PK.
Kortom: Wil jij een zeer scherp geprijsde speedboot kopen om er met een klein gezelschap lekker dagjes op uit te gaan op binnen- en kustwateren? Dan is de Marine Time QX460 precies wat je zoekt!

Specificaties QX460

Lengte: 485 cm

Breedte: 195 cm

Gewicht: 480 kg

Bemanning: 6 personen

Maximaal motorvermogen: 90 PK

Een nieuwe speedboot kopen, voor de prijs van een tweedehands boot?

Met de Marine Time QX460 kun je genieten van een nieuwe speedboot, voor de prijs van een tweedehands boot. Deze boot is mijn persoonlijke favoriet uit het goedkope 400 series segment van Marine Time. In tegenstelling tot de Marine Time QX480 heeft de QX460 geen dichte kajuit, waardoor de ruimte op het dek velen malen groter is. Dit maakt de Marine Time Qx460 de perfecte boot voor gezinnen of vrienden die graag met mooi weer het water op gaan.
Laat je door het formaat niet misleiden, want in combinatie met een 90PK motor heeft deze kleine speedboot een pittig en wendbaar karakter. Zelfs met 6 man aan boord springt de QX460 gemakkelijk over golven heen en heeft ze genoeg power om achter te wakeboarden of waterskiën. Door het compacte formaat van deze boot is ze makkelijk manoeuvreerbaar op zelfs de kleine binnenwateren van de biesbos. Ideaal dus als je een onervaren kapitein bent én natuurlijk om op de mooiste plekjes te komen!
Dus ben je opzoek naar een van je eerste eigen boten? Vermijd de ergernissen en frustraties die een tweedehands boot met zich meebrengt en ga voor deze prijs topper. Voor deze prijs kun je geen betere speedboot kopen.

Aldus onze botenexperts

standaarduitrusting QX460

Kleur:

Wit

Kuip:

Ja

Ankerkamer:

Ja

Kikkers:

Ja

Beschermrand:

Ja

Wateruitlaten:

Ja

Zitgelegenheid:

Ja

Kapiteinsstoel:

Nee

Trappetje:

Ja

Bekleding:

Ja

Galerij

Take a peek inside our Wonderworld