Een kajuitboot kopen betekent langer genieten!

De Marine time QX480 is onze budget kajuitboot. De QX480 heeft ruimte voor 5 bemanningsleden. Doordat deze boot breder is dan de andere boten uit de 400 series kunnen er in de compacte kajuit 4 zitplekken of 3 slaapplaatsen worden gecreëerd.
Door de mogelijkheid om op de boot te overnachten of te schuilen voor een bui, is deze boot zeer geschikt voor mensen die langer dan een dag van het water willen genieten of graag van haven naar haven trekken. Ook kunnen grotere attributen veilig opgeborgen of bewaard worden in de kajuit, zoals bijvoorbeeld een paar waterski’s of vishengels. Voor de liefhebber kan deze kajuitboot uitgevoerd worden met een motor tot 90PK.
Kortom: Ben jij na een middag varen nog niet klaar om naar huis te gaan of laat jij je niet wegjagen door een korte regenbui? Kies dan voor de Marine Time QX480 kajuitboot en geniet langer van het waterleven!

Specificaties QX480

Lengte: 480 cm

Breedte: 210 cm

Gewicht: 430 kg

Bemanning: 5 personen

Maximaal motorvermogen: 70 PK

kajuitboot kopen?

De Marine time QX480 is qua omvang de grootste boot uit de budgetvriendelijke 400 serie. De boot bied veel mogelijkheden door de afsluitbare kajuit, die voldoende ruimte bied aan 3 personen om te overnachten. De extra breedte van de boot zie je vooral binnenin de kajuit goed terug. Al is de boot nog steeds compact en gemakkelijk bestuurbaar en daardoor zeer geschikt voor beginnende kapiteins en smalle binnenwateren. Met de QX480 kom je overal! Een aantal nachten kun je met deze kleine globetrotter makkelijk op pad, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je omgeving eens goed te verkennen.
Voor grotere groepen en mensen die graag languit liggen te zonnen op de boot is deze kajuitboot minder geschikt, doordat er geen voordek met zit- of ligplekken op de QX480 zit. Maar als je net zoals ik ook graag met je partner het water op trekt en graag je hengel uitgooit vanaf de comfortabele stoelen op het achterdek op mooiste rustige plekjes, dan is deze kajuitboot een fantastische aankoop. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want ook deze kajuitboot uit de 400 series is een echte prijsvechter. Ik durf te stellen dat je voor de prijs van de Marine Time QX480 nergens anders een kwalitatief vergelijkbare kajuitboot kopen kunt.

Aldus onze botenexperts

standaarduitrusting QX480

Kleur:

Wit

Kuip:

Ja

Ankerkamer:

Ja

Kikkers:

Ja

Beschermrand:

Ja

Wateruitlaten:

Ja

Bankje:

Nee

Kapiteinsstoel:

Ja

Trappetje:

Ja

Bekleding:

Ja

Galerij

Take a peek inside our Wonderworld