Voor een klein budget veel ruimte aan boord met de QX490 polyester motorboot.

De QX490 is qua kuip ruimte de grootste motorboot in de zacht geprijsde 400 serie. In de QX490 is ruim genoeg ruimte aanwezig voor 6 bemanningsleden op zowel het voor- als achterdek. Dit maakt de QX490 een fijne motorboot voor gezinnen en mensen die vaak met meerdere bemanningsleden het water op gaan. De polyester motorboot heeft meerdere opbergplekken voor bagage én een locker in de bedieningsconsole die afsluitbaar en waterproof is. Het voordek kan naar wens in een handomdraai omgetoverd worden van zithoek tot ligbank/lounge én voor diegene die toch liever zitten heeft de QX490 extra banken achter de bestuurdersstoel. Hou je van snelheid en actie? We voeren deze polyester motorboot uit met motoren tot maar liefst 90PK!

Specificaties QX490

Lengte: 485 cm

Breedte: 195 cm

Gewicht: 480 kg

Bemanning: 6 personen

Maximaal motorvermogen: 90 PK

Dus wil jij een zeer scherp geprijsde motorboot kopen om met vrienden of familie te genieten van zwemmen, zonnen en varen? Dan is de Marine Time QX490 een ideale motorboot voor jou!

De Marine time QX490 is een fantastische motorboot om mee te gaan varen en watersporten. Ze is sportief, pittig en wendbaar! Als je de andere boten in de QX400 serie al hebt bekeken is het je vast opgevallen dat de QX460 en de QX490 polyester motorboten bijna identiek aan elkaar zijn. Het voornaamste verschil tussen deze typen boten is de locatie van de buitenboord motor. Bij de QX460 valt de motor deels binnenboord terwijl de QX490 de motor volledig buiten de achtersteven valt. Het voordeel hiervan is dat er bij de QX490 daardoor extra ruimte is op het achterdek, die wordt handig benut door een extra bank achter de kapitein. Fantastisch als je vaker met 5 á 6 man bemanning het water op gaat, waardoor ik persoonlijk vind dat er met gemak een extra verstekeling kan worden opgepikt onderweg. Echter is deze uitvoering qua uitstraling minder populair en ook komen eventuele watersport lijnen sneller in de buurt van de motorbladen. Dat is dus een afweging die je moet maken als je gaat voor zo veel mogelijk ruimte voor een zo klein mogelijk prijsje. In deze meest budgetvriendelijke klasse krijg je met de QX490 dus de meeste (buiten)ruimte voor je geld, wil je toch niet hoeven te kiezen tussen veilig watersporten, uitstraling en ruimte? Dan is het wellicht een goed idee om eens rond te kijken in de iets grotere en luxere 500 serie. Hang je niet achter de boot en wil je graag een leuk, niet te duur, bootje om met je gezin of vrienden van te genieten? Dan is de QX490 de boot voor jou!

Aldus onze botenexperts

standaarduitrusting QX490

Kleur:

Wit

Kuip:

Ja

Ankerkamer:

Ja

Kikkers:

Ja

Beschermrand:

Ja

Wateruitlaten:

Ja

Bankje:

Optioneel

Kapiteinsstoel:

Nee

Trappetje:

Ja

Bekleding:

Ja

Galerij

Take a peek inside our Wonderworld