Snelle, moderne boot met lig-lounge.

De Marine Time QX500 is de goedkoopste en meest compacte boot uit het middensegment ofwel de 500 serie. De QX500 is een slag langer en breder dan de QX490 en biedt daardoor niet alleen ruimte voor 6 personen op het dek, maar ook een slaapplaats in een afsluitbare cabine. Door haar grotere formaat en goede waterligging kan de QX500 ook wat extra Pk’s aan. Met een vermogen van maximaal 100 Pk is de QX500 een snelle en wendbare boot, die beter uitgerust is voor diverse watersporten. Ze heeft daarnaast een moderne uitstraling en beschikt over een voordek dat zowel als ligbank als zithoek kan worden gemonteerd in een handomdraai. Je past deze moderne boot dus gemakkelijk aan, aan het gezelschap waarmee je het water op gaat. Met de maximale bemanningscapaciteit van 6 personen kun je in de zithoek heerlijk vertoeven en met een kleiner gezelschap kun je urenlang relaxen en zonnen in de lig-lounge. Wil jij deze zomer met een klein gezelschap kunnen genieten van de zon en het water? Wacht dan niet langer en bestel snel deze compacte en moderne boot!

Specificaties QX500

Lengte: 495 cm

Breedte: 212 cm

Gewicht: 500 kg

Bemanning: 6 personen

Maximaal motorvermogen: 100 PK

De Marine Time QX500 combineert de voordelen van een gesloten cabine met de voordelen van een loungeplek op het voordek.

In tegenstelling tot de boten in de 400 serie hoef je bij de QX500 niet te kiezen tussen binnen- en buitenruimte. Door de slimme indeling kun je met de QX500 genieten van het beste van beide werelden. Als je op zoek bent naar een niet al te grote, maar wel veelzijdige en snelle boot dan heb je aan de QX500 een hele goeie koop! Om de proef op de som te nemen is deze boot op de Biesbosch te water gelaten, met de maximale bemanning, voor een mooie middag op het water. Wat direct opviel was de grote hoeveelheid opbergruimte in de afsluitbare (slaap-)cabine en de diverse andere opbergplekken. Met de snelheden die tijdens de tests gehaald zijn was het geen overbodige luxe om alle spullen veilig weggestopt te hebben! De QX500 is in combinatie met haar 100PK motor een snelle boot! Door de moderne, spitse vorm ligt deze boot goed in het water en snijd ze gemakkelijk door golfjes heen. Het windscherm is voor deze snelle boot een fijne toevoeging om water en wind uit het gezicht van de kapitein te houden.

Persoonlijk zou ik, als je van plan bent op de boot te overnachten, verder kijken in de ruimere 600 serie. Want tijdens het proef liggen hunkerde ik naar een stapelbed in een hostel… Maar voor een dutje voor jezelf of de kinderen en het veilig opbergen van ook grotere spullen is de cabine perfect!

Een hele goede keuze dus voor de sportieve of gezelligheidsvaarder die niet al te veel (slaap-) ruimte nodig heeft!

Aldus onze botenexperts

standaarduitrusting QX500

Kleur:

Wit

Kuip:

Ja

Ankerkamer:

Ja

Kikkers:

Ja

Beschermrand:

Ja

Wateruitlaten:

Ja

Bankje

Nee

Kapiteinsstoel:

Ja

Trappetje:

Ja

Bekleding:

Ja

Galerij

Take a peek inside our Wonderworld