De boot QX650

De motorboot QX650 is de perfecte keuze voor liefhebbers van ontspannen op het water, langere tochten, maar ook ontspannen met familie of vrienden. Perfect voor zowel binnenwateren als kustzeewateren. Het heeft het comfort van veel grotere en duurdere boten. Het werd ontworpen na veelvuldig overleg met onze klanten, om aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende mensen te voldoen. De boot is zeer comfortabel, functioneel en ruim. Het is geschikt voor een 8-koppige bemanning aan boord.

De boot onderscheidt zich van andere boten in deze romplengte range doordat hij een ruime kajuit heeft met een 2 meter lange slaapruimte voor 4 personen. Daarnaast vinden we ook een kitchenette met een koelkast, een spoelbak en een klein fornuis.
Het aparte toilet is functioneel genoeg om comfortabel te worden gebruikt door een persoon tot 2 meter hoog. Tevens voorzien van een wastafel en een praktische inbouwkast.

Dankzij de rompstructuur is de boot zeer stabiel en is het manoeuvreren uiterst eenvoudig, zelfs in moeilijke zeecondities. Door dit bootmodel uit te rusten met een motor van 200 pk, garanderen we plezier en onvergetelijke emoties.

Specificaties QX650

Lengte: 625 cm

Breedte: 250 cm

Gewicht: 1250 kg

Bemanning: 8 personen

Maximaal motorvermogen: 200 PK

----

—–

Aldus onze botenexperts

standaarduitrusting QX650

Kleur:

Wit

Kuip:

Ja

Ankerkamer:

Ja

Kikkers:

Ja

Beschermrand:

Ja

Wateruitlaten:

Ja

Zitgelegenheid:

Ja

Kapiteinsstoel:

Ja

Trappetje:

Ja

Bekleding:

Ja

Galerij

Take a peek inside our Wonderworld