Plezierjacht of luxe cruiser?

De Marine Time QX750 is onze grootste en meest luxe motorboot. De QX750 is een krachtige (cabine) cruiser die met oog voor detail is samengesteld en van alle gemakken is voorzien. Een boot om mee te pronken dus! De luxe van deze cruiser zie je bijvoorbeeld terug in het prachtige houtlook anti-slip dek. Ook het keuken werkblad met spoelbak, de koelkast met vriesvak, de kwalitatief goede speakers en de optie tot een zee-toilet dragen bij aan de hoge mate van comfort. De Marine Time QX750 heeft ruimschoots plek voor 11 bemanningsleden en is daarmee bij uitstek geschikt om grotere groepen mensen te entertainen op het water. Voor watersport liefhebbers kan deze luxe cruiser worden uitgevoerd met een motor tot 300 PK. Dat is genoeg om zo’n 70 km/u door zowel binnenwateren als offshore kustwateren te cruisen!

Specificaties QX750

Lengte: 700 cm

Breedte: 280 cm

Gewicht: 1500 kg

Bemanning: 11 personen

Maximaal motorvermogen: 300 PK

Kortom: Ben je opzoek naar een boot met een hoge entertainment waarde, zonder de ongemakken van een jacht? Kies dan voor deze luxe cruiser!

Met haar 7 meter is de QX750 nog net geen plezierjacht qua lengte, maar daarvan trekt zij zich niks aan. Met haar allure en luxe uitstraling doet de naam cruiser haar zeker tekort! Ik mocht een dag proefvaren op de zwart uitgevoerde QX750, met bruin interieur en een 250 PK motor. Een combinatie die erg veel bekijks trok op het Veluwe meer, het opvallend mooie uiterlijk en het sportieve karakter van de QX750 maakte menig watersporter jaloers. De QX750 trekt met speels gemak 6 volwassenen op een banaan voort en ligt daarnaast erg stabiel in het water. De hoge neus zorgt ervoor dat deze luxe cruiser het voordek goed droog houd, zelfs met hogere snelheden en golven.

Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar deze compacte boot ten opzichte van een onhandig groot plezierjacht, vanwege de betere vervoerbaarheid én het makkelijkere gebruik op binnenwateren. Deze luxe cruiser is voor mij dus een schot is de roos! Met deze luxe cruiser hoef je ook niet bang te zijn dat je de voorzieningen van een plezierjacht zult missen! De QX750 is namelijk uitgerust met onder andere: een vaste koelkast met vriesvak, een wastafel, een heerlijk grote zonnelounge en een afsluitbare en droge (slaap-) cabine. Ook heeft deze luxe cruiser een uniek teakhouten dek in plaats van een polyester dek. Dat is niet alleen heel veilig en comfortabel om op te lopen, maar geeft de boot ook diezelfde luxe uitstraling als menig plezierjacht. Als je van luxe en power houd heeft deze boot dus alles wat je zoekt! Of je er nou graag op overnacht, op feest of liever gebruikt om achter te watersporten, met deze fantastische en ruime boot kan het allemaal!

Aldus onze botenexperts

standaarduitrusting QX750

Kleur:

Wit

Kuip:

Ja

Ankerkamer:

Ja

Kikkers:

Ja

Beschermrand:

Ja

Wateruitlaten:

Ja

Zitgelegenheid:

Ja

Kapiteinsstoel:

Nee

Trappetje:

Ja

Bekleding:

Ja

Galerij

Take a peek inside our Wonderworld